بی‌خبری از وضعیت دو نوکیش مسیحی در ارومیه



بی‌خبری از وضعیت دو نوکیش مسیحی در ارومیه
از وضعیت دو نوکیش مسیحی زندانی در ارومیه همچنان خبری در دست نیست و نهادهای امنیتی از پاسخگویی در مورد سرنوشت آنها خودداری می‌کنند.
به گزارش«محبت‌نیوز» بیش از سه ماه از بازداشت «انوشه (ورونیکا) رضابخش» و «سهیل (آگوستین) زرگرزاده‌ثانی» دو نوکیش مسیحی فارسی زبان در ارومیه می‌گذرد، اما همچنان از وضعیت آنها هیچ اطلاعی در دست نیست.
این مادر و پسر مسیحی روز دوم اسفند ماه ۱۳۹۵ برابر با (۲۰ فوریه ۲۰۱۷) توسط نیروهای لباس شخصی که گمان می‌رود اطلاعات سپاه شهر ارومیه بودند در منزل خود بازداشت و به مکانی نامعلوم منتقل شدند.
سهیل زرگرزاده‌ثانی دانشجوی سال چهارم روانشناسی است و شاهدان عینی گفته بودند در هنگام دستگیری، نیروهای امنیتی بسیاری از کتاب‌ها و جزوات او را از منزل خارج کردند که در بین آنها چند جلد کتاب مقدس و جزوات الهیاتی هم وجود داشته است.
سهیل و مادرش از نوکیشان مسیحی با گرایش (اعتقادات کلیسای کاتولیک) هستند و تاکنون سابقه دستگیری و یا بازداشت نداشته‌اند.
اطلاعات بدست آمده توسط منابع آگاه در ارومیه حاکی از آن است که شهروندانی که با اتهامات عقیدتی و مذهبی روبه رو می‌شوند و یا دگراندیشان سیاسی و مذهبی را پس از دستگیری برای بازجویی به ساختمان اطلاعات سپاه واقع در خیابان بهشتی، دانشکده‎ی سابق منتقل می‌کنند.
در همین راستا گروهی از ایرانیان مسیحی در شهرهای مختلف اروپایی تلاش کردند تا با تشکیل کمپین‌هایی برای آزادی و روشن شدن سرنوشت این دو شهروند مسیحی تلاش کنند، از جمله این اقدامات تشکیل چند کمپین در آلمان بوده است.
ارومیه شهری است که نوکیشان مسیحی پیش از این هم در آن با برخوردهای شدید حکومتی روبه رو شدند.
اول مهرماه سال ۱۳۸۷ ( ۲۲ سپتامبر ۲۰۰۸) نیز مامورین اطلاعات با ورود به منزل «شرودر یادگار» یکی از خادمین رسمی کلیسای ارومیه ضمن بازرسی کامل منزل او بدون هیچ توضیحی وی را بازداشت و با خود بردند.
وی از اعضاء و خادمین رسمی کلیسای انجیلی آشوری ارومیه بود. همراه وی نیز یکی دیگر از نوکیشان مسیحی که از تهران، در منزل آقای یادگار مهمان بود نیز دستگیر شد.
با پیگیری‌ خانواده‎ی آنان پس از چند روز مشخص شد اتهام این دو جاسوسی و ارتباط با بیگانه عنوان شده است. دو روز پس از دستگیری این دو نفر یک ایماندار مسیحی فارسی زبان دیگر به نام «سبحان» ۲۸ ساله نیز در ارومیه و به جرم گرویدن به مسیحیت بازداشت شد.
در انتخابات اخیر ریاست جمهوری ایران در هر دو کاندیدا با شعار برابری حقوق اقلیت‌های دینی و قومی سعی در جمع کردن آراء اقلیت‌ها داشتند و مدعی بودند «در ایران اقلیت‌های دینی و مذهبی آزادی کامل دارند».

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

نام بزرگترین شاخه های فرقه پروتستان

اعداد مختلف در کتاب مقدس چه معنایی دارند و نشانه چه هستند؟

حکم کسی که از دین اسلام خارج شود چیست؟