«ژوزف شهبازیان» از رهبران کلیسای خانگی همچنان در بازداشت بسر می برد

پس از آنکه دادگاه برای آزادی موقت ملیحه نظری از نوکیشان مسیحی وثیقه سه میلیارد تومانی درخواست کرد، برای” ژوزف شهبازیان” از رهبران کلیسای خانگی نیز وثیقه‌ای سه میلیارد تومانی تعیین شد.


گزارش‌ها از ایران حاکیست شعبه بازپرسی دادسرای امنیت تهران پس از اتمام مراحل بازجوئی و بازپرسی برای آزادی ژوزف شهبازیان,۵۶ ساله , شهروند ارمنی محبوس زندان اوین قرار وثیقه ای به مبلغ ۳ میلیارد تومان صادر کرد.
شهبازیان حدود سه هفته پیش دهم تیرماه در یک مراسم عبادتی در منطقه یافت آباد تهران بازداشت شد.
سایت «ماده ۱۸» ضمن تائید این خبر گزارش داده در زمان هجوم ماموران امنیتی به جلسه کلیسای خانگی در یافت آباد تهران، به جز آقای شهبازیان، حدود ۳۰ تن از نوکیشان مسیحی دیگر نیز در این جلسه حضور داشتند.

صدور وثیقه فوق‌العاده سنگین برای شهبازیان درحالیست که پیش از این دادگاه برای آزادی موقت «ملیحه نظری» از اعضای «کلیسای خانگی یکدلان» در تهران نیز سه میلیارد تومان وثیقه تعیین کرد!
شاهدان عینی می‌گویند پس از یورش ماموران امنیتی به مراسمی که در یافت‌آباد برگزار شده بود برخی از بازداشت‌شدگان مورد ضرب و شتم نیز قرار گرفته‌اند.
منابع مطلع می‌گویند در حال حاضر از آن افراد فقط شهبازیان همچنان در بازداشت به‌سر می‌برد. از مسیحیانی که در روزهای دهم و ۱۱ تیر ماه، بازداشت شدند، «فرهاد خزایی»، «سالار اشراقی مقدم»، «مینا خواجوی» که هرکدام با وثیقه یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومانی بطور موقت آزاد شده‌اند. وثیقه این افراد توسط دادگاه ۸۰۰ میلیون تعیین شده بود که در هنگام تودیع وثیقه با احتساب «برخی مخارج اضافی» به یک میلیارد و دویست میلیون تومان افزایش یافت.

در دو سه هفته گذشته دست‌کم ۳۵ شهروند مسیحی در سه شهر، تهران، کرج و ملایر بازداشت یا احضار و بازجویی شدند که آشکار می‌کند موج تازه‌ای از فشار بر مسیحیان آغاز شده است.
«سازمان ماده ۱۸»، براساس برخی از گزارش‌های دریافتی مدعی است  تعداد این شهروندان مسیحی بالغ بر ۵۰ نفر است،
که اغلب آنها متهم به «تبلیغ علیه نظام» و «اقدام علیه امنیتی ملی» از طریق «عضویت در کلیسای خانگی مسیحیت صیهونیستی» شده‌اند. ماموران امنیتی با فشار به خانواده نوکیشان بازداشتی آنها را تهدید کردند که  از ارائه هرگونه اطلاع در مورد جزئیات بازداشت آنها خودداری کنند.
در این دور از بازداشت‌ها به طور ویژه نوکیشان با ضرب و شتم شدید و توهین بازداشت و دادگاه‌ها به صورت هماهنگ برای آنها وثیقه‌های سنگین صادر می‌کنند.

بازداشت‎ها و بازجویی‎های گسترده توسط نهادهای اطلاعاتی ، احکام سنگین از جمله حبس‎های طولانی و تبعید برای مسیحیان به ویژه نوکیشان، وثیقه‎های سنگین، فشار و تعطیلی کلیساهای خانگی و اتهامات امنیتی از جمله برهم زدن امنیت ملی و جاسوسی برای کشورهای بیگانه بخشی از فشارهای حکومتی در ایران به مسیحیان و نوکیشان مسیحی است.

جمهوری اسلامی مسیحیت را نفوذ غرب و تهدیدی برای هویت اسلامی می‌داند. مقامات امنیتی بویژه روحانیون همواره از افزایش شمار جوانانی که در داخل کشور به مسیحیت می گروند نگران است. گرویدن شهروندان مسلمان در ایران به مسیحیت در حالی صورت می‎گیرد که از نظر شرعی ارتداد محسوب می‎شود و اشد مجازات جزای آن است با این وجود مردم از طریق رسانه‎های مسیحی فارسی زبان ایمان می‎آوردند و آموزش‎های مربوط را می‎توانند دریافت کنند و مراسم دعا و نیایش خود را در کلیساهای خانگی در کنار دیگر اعضای خانواده به طور مخفیانه و دور از چشم ماموران حکومتی برگزار می‎کنند.

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

نام بزرگترین شاخه های فرقه پروتستان

اعداد مختلف در کتاب مقدس چه معنایی دارند و نشانه چه هستند؟

حکم کسی که از دین اسلام خارج شود چیست؟