صدور حکم زندان و تبعید برای یک نوکیش مسیحی





صدور حکم زندان و تبعید برای یک نوکیش مسیحی

در ادامه روند بازداشت و دادگاهی نوکیشان مسیحی در ایران؛ ” ابراهیم فیروزی” از سوی دادگاه انقلاب شهرستان رباط کریم به یک سال زندان و همچنین ۲ سال تبعید به یکی از شهرهای مرزی و محروم کشور محکوم شده است.

به گزارش آژانس خبری مسیحیان ایران « محبت نیوز »، دادگاه انقلاب شهرستان رباط کریم با اعلام ختم رسیدگی به پرونده نوکیش مسیحی ” ابراهیم فیروزی” وی را به تحمل یک سال حبس و دو سال تبعید به یکی از شهرهای مرزی و محروم کشور محکوم کرد.

بر اساس گزارش و رای دادگاه که در تاریخ ۲۲/۴/۱۳۹۲ از سوی دادگاه انقلاب رباط کریم صادر شده، آمده است :” به استنباط دادگاه اقدامات و فعالیت های تبلیغی بعمل آمده توسط متهم علیه نظام جمهوری اسلامی ایران تشخیص داده شده و بر همین اساس به موجب ماده ۵۰۰ قانون مجازات اسلامی، دادگاه وی را به تحمل یکسال حبس با احتساب ایام بازداشت قبلی محکوم می نماید.”

همچنین در ادامه گزارش دو صفحه ایی دادگاه که نسخه ایی از آن در اختیار «محبت نیوز» قرار گرفته آمده است ، “به موجب ماده ۱۹ قانون مجازات اسلامی ارتکاب جرم و ماده ۲۳ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ بعنوان تکمیل و تتمیم مجازات، نامبرده را به اقامت اجباری ( تبعید ) به مدت دو سال در شهرستان سرباز استان سیستان بلوچستان محکوم می نماید .”

این گزارش می افزاید: کتب (انجیل) و اقلام تبلیغاتی مکشوفه و سایر اقلام توقیفی از جمله کامپیوتر که به گفته قاضی در فعالیت های مجرمانه (!) از آن مورد استفاده قر ار می گرفته به نفع دولت ضبط و معدوم خواهد شد.

“علی بابایی” رئیس دادگستری و قاضی پرونده، همچنین اتهام این نوکیش مسیحی را ” تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی »، «راه اندازی و هدایت تشکل انحرافی تبشیر مسیحیت» ، «ارتباط با عناصر ضد انقلاب خارج نشین و شبکه های ضد انقلاب خارجی» دانست و اعلام نمود که نامبرده همچنین در این رابطه ( سایت اینترنتی) پایگاه مجازی الهیات مسیحی را راه اندازی کرده و با تهیه کتب تبلیغ مسیحیت اعم از انجیل ،کتاب مقدس ارسالی از خارج و توزیع اقلام تبشیری نقش خود را به عنوان رابط شبکه ضد انقلاب در داخل کشور حفظ کرده و با حضور در تشکل های غیر قانونی کلیساهای خانگی در خصوص تبشیر مسیحیت اقدام نموده است .”

“بابایی” همچنین در بخشی دیگر از این حکم تشکیل جلسات “کلیساهای خانگی” را فعالیت های مجرمانه دانسته و از آن به عنوان ترویج بی بند و باری در میان جوانان و ایجاد شبهات در اصول دین اسلام تعریف نمود.

گفتنی است گرایش روز افزون جامعه ایرانی بویژه جوانان به سمت آئین مسیحیت به ویژه طی چند سال گذشته این موضوع را از مهمترین دغدغه های دستگاه حاکمیت در ایران تبدیل کرده است . با تعطیلی بسیاری از کلیساهای فارسی زبان در تهران و شهرستانها و افزایش فشارها و بازداشت و دستگیری افرادی که به مسیحیت می گروند، بسیاری از این افراد بدلیل مسائل امنیتی ترجیح می دهند که در ( کلیساهای خانگی) گروهها و دسته های کوچک در خانه های یکدیگر جمع شده و به دعا و پرستش و یادگیری الهیات مسیحی بپردازند.

جلسه دادگاه این فعال مسیحی ۲۸ ساله، پیش از این در تاریخ ۱۵ تیرماه سال جاری ( ۶ جولای ۲۰۱۳) ، در شعبه دوم بازپرسی دادگاه انقلاب شهرستان رباط کریم برگزار و نامبرده در آن مکان مورد تفهیم اتهام قرار گرفت.

“ابراهیم فیروزی” ساکن شهرستان رباط کریم از توابع استان تهران (چهل کیلومتری جنوب غربی تهران) در روز پنجشنبه ۱۷ اسفند ماه ۱۳۹۱ برابر با ( ۷ مارچ ۲۰۱۳) در محل کارش توسط چهار تن از ماموران لباس شخصی‌ بازداشت شد. وی پس از آن به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل و به مدت ۱۰ روز تحت بازجویی زیر نظر بازجویان بازداشتگاه زندان اوین قرار داشت، که سرانجام پس از گذراندن ۵۳ روز بازداشت در زندان اوین با سپردن سند ملکی به ارزش ۳۰ میلیون تومان بطور موقت آزاد شد.

اکنون با احتساب ۵۳ روز بازداشت که این زمان در محکومیت او محاسبه خواهد شد وی برای گذراندن ادامه باقی حکم یکساله خود باید در انتظار احضاریه بماند . بنابر حکم صادره وی همچنین پس از آن باید به مدت دو سال در تبعید و اقامت اجباری خود را در شهرستان سرباز از شهرهای محروم و مرزی بین ایران و پاکستان واقع در جنوب استان سیستان و بلوچستان بگذراند.

بنا بر گزارش حکم صادره ابراهیم فیروزی فرصت دارد تا ظرف ۲۰ روز آینده از دادگاه تجدید نظر نسبت به رای صادره اعتراض کند.

این نوکیش مسیحی پیش از این نیز در تاریخ ۲۱ دی ماه ۱۳۸۹ ( ۱۱ ژانویه ۲۰۱۱) توسط مامورین امنیتی در شهرستان رباط کریم بازداشت شده بود که پس از انجام چندین مرحله بازجویی نامبرده به زندان قزالحصار کرج انتقال یافت و پس از ۱۵۴ روز حبس بطور مشروط آزاد شد .

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

نام بزرگترین شاخه های فرقه پروتستان

اعداد مختلف در کتاب مقدس چه معنایی دارند و نشانه چه هستند؟

حکم کسی که از دین اسلام خارج شود چیست؟